Uvjeti korištenja

Pristup i korištenje ove internet stranice primjenjuju se ovi Uvjeti korištenja te  važeći zakoni i drugi pravni propisi. Prilikom pristupa ovoj internet stranici smatra se da ste pročitali, razumjeli i da u cijelosti prihvaćate ove Uvjete. U slučaju da koliko ne pristajete na primjenu Uvjeta korištenja, molimo vas da se suzdržite od pristupa ovoj internet stranici.

Sve dostupne informacije na ovoj internet stranici isključivo su informativnog karaktera i mogu se koristiti samo u osobne svrhe. Zabranjuje se korištenje i/ili prikazivanje sadržaja ove internet stranice, u cijelosti ili djelomično, u javne odnosno komercijalne svrhe bez ranije dobivenog pisanog odobrenja vlasnika ove internet stranice.

Internet stranica te cjelokupni sadržaje (uključuje: tekstovi bez ograničenja, fotografije, crteži, audio/video materijali, žigovi, dizajn…) zaštićeni su autorskim pravom vlasnika ove internet stranice. Korištenje sadržaja internet stranice dopušteno je isključivo u svrhu informiranja i osobne, nekomercijalne svrhe. Svako reproduciranje, kopiranje, preinaka, objava i slično, nije dopušteno bez pisanog odobrenje vlasnika ove internet stranice. Vlasnik ove internet stranice ne jamči da je objavljeni sadržaj internetske stranice (i/ili povezanih stranica) cjelovit ili točan, da će internetska stranica (i/ili povezane stranice) uvijek biti dostupna i raspoložive te da će biti oslobođeno od grešaka, viruse, crve i drugih računalne programa koji bi mogli prouzročiti štetu korisnicima. Svaki korištenje internet stranice korisnik koristi na svoju vlastitu odgovornost te sam snosi sve eventualne troškove vezane uz popravak računalne opreme. Vlasnik stranice ni u kom slučaju nije odgovoran za štetu nastalu korištenjem internet stranice, uključujući, a bez ograničenja, gubitak dobiti, prekid u radu, gubitak programa ili drugih podataka na vašim sistemima za obradu podataka ili ili slično.

Vlasnik ove internet stranice pridržava pravo promijeniti Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku, kao i ukinuti pristup Internet stranici bez prethodne obavijesti. Predlažemo da Uvjete korištenja povremeno ponovno pročitate kako biste se upoznali s mogućim izmjenama, jer svako korištenje stranica nakon izmjena Uvjeta korištenja podrazumijeva da ste s izmjenama upoznati i da ih razumijete prihvaćate.